Origineel en creatief 

Op deze pagina is te zien waar ik mee bezig ben en wat ik recent heb gemaakt. Zo snel als er een geboortekaart, een flyer, een huisstijl of iets anders moois is gemaakt dan is dat hier te bewonderen. Liever een overzicht van mijn werk per categorie? Dan gewoon even in de navigatie klikken.

Steigerhout en Quint

De ouders van Quint wilden een kaartje waar steigerhout in verwerkt was. Steigerhout is een absolute rage geweest onder de geboortekaarten. Hoe gaan we er toch een origineel kaartje van maken? Grote zus Milou was al op de foto geweest en de nieuwe baby moest er ook op komen. Wij zijn gaan spelen met muisjes, lintjes, stempels en natuurlijk het steigerhout. Met als eindresultaat een strak, stoer en origineel kaartje voor Quint.

Richard de Wildt – Hovenier

Richard is een jonge startende ondernemer, en het enige wat hij wist was dat de huisstijl blauw moest worden, net als zijn bus! Ik heb meerdere ontwerpen bedacht en gemaakt en na overleg hebben we gekozen voor een ontwerp wat best chique uitstraling heeft. Het logo is uitgewerkt en ik heb DTP-werkzaamheden verricht aan briefpapier, envelop, visitekaart. Ook is het logo mooi uitgekomen op de bedrijfskleding. Het wachten is nog op een sticker voor op de bus.

BirdingBreaks – Reisgids voor vogelreizen

Deze reisgids heeft Limoen Design in samenwerking met BridingBreaks helemaal zelf opgezet, ontworpen, uitgewerkt en geproduceerd. Er is gekeken naar bestaande reisgidsen; wat is overzichtelijk en handig en wat niet. Vervolgens is deze vormgeving tot stand gekomen met prachtige foto’s van de mannen van BirdingBreaks. Werkelijk een feestje om aan zo’n klus te mogen werken.

Trouwkaart Arjuna en Myrthe

Deze staande A5 uitnodiging moest in het Engels/Nederlands worden opgemaakt. Door de uitnodiging om te draaien bepaal je dus welke taal het wordt. De vormgeving is strak, maar door de kleur blijft het ook vrolijk. De kartonwikkel houdt de uitnodiging en de losse kaart met aanvullende gegevens bij elkaar en maakt het een mooi geheel.

Foto-frame voor Suus

De ouders van Suus wilden een vrolijk kaartje en de oudere broers en zus van Suus moesten op het kaartje komen. Het bedrijf waar Limoen Design al eerder mee heeft gewerkt had iets nieuws in de collectie, namelijk houten foto-frames waar de naam van de baby op staat. De vormgeving van de kaart is gebaseerd op de herfst, het jaargetijde waarin Suus geboren zou worden. De foto’s zijn genomen door Terenze en Linda was betrokken bij de styling en de beeldbewerking.

Galerie Lucie – Creatieve workshops

Lucie organiseert allemaal leuke workshop in de regio Utrecht. Het verzoek was om een flyer te maken met op de voorkant een greep uit het aanbod van de workshops van Galerie Lucie.

Sedurre – Exclusieve lingerie

Exclusief en uniek, dat moest deze huisstijl uitstralen, want dat waren de producten ook. En dat is mede door het zilver op zwart zeker wel gelukt. Naast de vaste huisstijl-elementen als briefpapier, envelop en visitekaart heb ik ook klantenkaarten, flyers, reclame-boekjes, luxe tasjes, linten en stickers ontwikkeld en geproduceerd.